Міс Росія пропонують покарати виправними роботами за наругу над символікою РФ

путляндія

Громадські діячі пропонують покарати красуню виправними роботами за наругою над символікою Російської Федерації.

Фотосесія Міс Росії-2015 Софії Нікітчук для журналу викликала бурхливе обговорення в соцмережах через використання прапора Росії замість сукні.

Громадські діячі Єкатеринбурга пішли далі і звернулися в прокуратуру Свердловської області з проханням розглянути законність використання російського триколора для фотосесії Нікітчук, пише місцеве видання.

ОНФ пропонує покарати красуню виправними роботами за наругою над символікою Російської Федерації.

Міс Росія також знялася для обкладинки в червоній сукні на тлі прапора Росії. За словами фотографа, будуть використані обидві фотографії: одна – для друкованої версії, друга – для сайту.

Учора ввечері журнал опублікував знімок, де Нікітчук цілком загорнута в кольори триколора, але в мережі можна знайти і другий варіант.

Журнал з’явиться у продажу вже завтра, 7 травня. Можливо, що через скандал, партія буде відкликана і обкладинку друкованого видання прикрасить фото в червоній сукні, зазначає видання.

Нагадаємо, в квітні в Росії відбулося два скандали навколо танцю тверк. Перший розгорівся через шкільного віку дівчаток і використання георгіївської стрічки для забарвлення боді. Другий стався через танець на тлі новоросійського меморіалу “Малая земля”. Дівчата були арештовані на строк до 15 діб.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

коментуйте повідомлення: