Зникли на Донбасі. Британія відреагувала на повідомлення, що нібито знайшли тіло її громадянина

Британія відреагувала на повідомлення, що нібито знайшли тіло одного з її громадян, які зникли на передодні на Донбасі.

«Ми підтримуємо родини двох британців, які зникли безвісти в Україні. Ми знаємо про останні повідомлення та підтримуємо зв’язок з українською владою», – сказав речник Міністерства закордонних справ Британії, повідомляє Sky news.

11 січня російська ПВК «Вагнера» заявила, що її сили знайшли тіло одного з двох британських волонтерів, яких вважають зниклими безвісти на сході України. Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

9 січня українські ЗМІ з посиланням на пресслужбу Нацполіції повідомили, що у Донецькій області правоохоронці розшукують двох британських волонтерів Ендрю Бегшо та Крістофера Перрі. Зазначалося, що вранці 6 січня волонтери виїхали з Краматорська в Соледар, відтоді зв’язок з ними втратився.

Крім того, ввечері 9 січня голова Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі телемарафону повідомив, що тривають оперативно-розшукові заходи, в тому числі з застосуванням «спецтехніки». Також Британія підтвердила зникнення двох свої громадян в Україні, але не уточнювала їхніх прізвищ.

Соледар нині є однією з найгарячіших точок на фронті. За даними влади, у місті залишаються майже 560 цивільних, серед яких є діти.

 

коментуйте повідомлення: